True Blah


Bildkälla

Jag köpte de tre första säsongerna av True Blood på DVD nu när bokrean startade i förra veckan. Kunde inte hålla fingrarna i styr och dem var så himla billiga dessutom. Detta har lett till att cirka 50% av mitt skolarbete har hamnat i ofas med hur långt jag skulle kommit egentligen. Inläsningen har gått långsamt och det enda jag vill är att komma hem, stoppa en av DVD:erna i spelaren och bara ryckas med. Glömma kemin, glömma mitt egna tråkiga vardagsliv.

Bordet räcker inte till

Vanligtvis när jag pluggar använder jag inte bara en bok och ett block. Det kan gå till extremheter: tre böcker! Det var precis vad som hände idag. Bordet blev för litet så jag fick flytta ner på golvet när jag skulle plocka fram FASS. Lärobok, block, kompendier och FASS. För mycket med andra ord.


English breakfast for lunch

Blev så grymt sugen på vita bönor i tomatsås så jag gjorde mig lite engelsk frukost till lunch. Riktigt gott till lunch. Har vanligtvis bara aptit för söta saker till frukost så det fick bli något vettigare till lunch.


Söndagsmys

Söndagen avslutas med te och tv. Det är riktigt skönt att kunna luta sig tillbaka i soffan och bara njuta av vad tv:n har att erbjuda.


Hilarious!


Skiftande väder

På cirka tio minuter hann vädret skifta från regn till snöblandat regn till ren snö och sen tillbaka till regn igen. Detta följdes sen av en tjock dimma som vi i stort sett alltid har i denna delen av Göteborg.


Broccoli med biff

Kvällens middag består av broccoli och biff med ris då så klart.


Dinner on the way

Hallå!

Lägenheten är fylld av doften av mat. Min kära pojkvän står för matlagningen ikväll så jag kan njuta av vad tv:n med gott samvete. Lite tända ljus för mysighetsfaktorns skull också.


Mer snö

I natt fick vi fem centimeter snö. Jag hoppas innerligt att det inte blir plusgrader för då blir det bara blaskigt.

Väldigt passande på alla hjärtans dag också.


Snabbnudlar på riktigt

Glöm Eldorados snabbnudlar och även Samyangs för den delen. Pröva den äkta varan: riktiga asiatiska snabbnudlar. Mycket godare om du frågar mig


Bästa utsikten

Kanske inte utsikten över havet eller en stor stadskärna utan utsikten ut över naturen, i Göteborg


Breakfast adventures

Upptäckte en ny smak i yoggis sortiment igår när vi var och veckohandlade: ananas kokos


I love snow

Var på Frölunda Torg igår med underbara Sara. Där finns Göteborgs enda New Yorker-butik. Passade på att köpa mig en ny kortärmad tröja.


Tickets for happiness

Det har nog inte undkommit en enda person i vårt avlånga land att Star Wars episod 1: Det mörka hotet ska komma upp på bioduken igen, i 3D. Biljetterna släpptes troligen idag (har inte funnits att boka förrän idag) och jag var inte sen på att boka två biljetter till mig och min pojkvän. Vilken dag vi ska se den väntar jag med att avslöja.

I cirka en vecka har vi haft Star Wars-frossa, lite smått uppblandad med Hello Kitty-frossa :P


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!